Dziś mamy 3 czerwca 2020, środa, imieniny obchodzą:

18 września 2019

Dachowanie w Wieszkach. Kierowca ukarany mandatem

fot. MAG

fot. MAG

W dniu 18 września 2019 r. około godziny 7:20 doszło do # dachowania samochodu marki BMW na drodze wojewódzkiej nr 246 między Wieszkami a Paterkiem

Na miejsce zostały zadysponowane 2 jednostki straży pożarnej z JRG w Nakle i OSP Paterek oraz patrol policji.

Jak informuje nas podkom. Justyna Andrzejewska oficer prasowy KPP Nakło nad Notecią - "Kierowca bmw, 37-letni mieszkaniec Szubina prawdopodobnie nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze w wyniku czego stracił panowanie nad pojazdem i auto najpierw zjechało do przydrożnego rowu następnie dachowało. Kierowca był trzeźwy i nie doznał poważniejszych obrażeń. Za spowodowanie kolizji został ukarany mandatem."

Więcej zdjęć możecie zobaczyć tutaj.

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • 6 (6)

    Jag, w dniu 18-09-2019 14:21:21 napisał:

    Widać tam jest jego miejsce jak się chce być najszybszym.

    odpowiedz

    • 6 (6)

    Janusz, w dniu 18-09-2019 14:28:16 napisał:

    Trza umić jezdzic beemą!

    odpowiedz

    • 0 (2)

    ja to ja, w dniu 18-09-2019 20:46:53 napisał:

    sądząc po zdjeciach to bardziej jest Paterek niż wieszki, z tamtego miejsca do wieszek są chyba 3/4 km

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Kaja, w dniu 19-09-2019 21:14:07 napisał:

    Bez takich komentarzy ludzie byliście tam ? Najważniejsze ze kierowca żyje bo to porządny człowiek.dostał lekcję życia ....bo jesteśmy tu wszyscy tylko na chwilę....

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

MEBLE PIOTR PASIEKA
Klasyka w nowym wydaniu w kolorze Orzech Koniakowym
Rejestracja podmiotów gospodarczych
od 50PLN
Drukarki kodów kreskowych
899PLN 499PLN
Sprawdzanie i regulacja ciśnienia w ogumieniu
Bezpłatne kontrolowanie sprawności ustawienia świateł
Przypinka z agrafką o śr. 56mm
3,55PLN
Szkolenia bhp wstępne
od 30PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Dzień Różnorodności Biologicznej. Dlaczego należy dbać o każdy gatunek?

Środowisko naturalne w ostatnich dekadach musi mierzyć się z wieloma wyzwaniami.# Niestety, za część tych problemów odpowiada człowiek i jego działalność, prowadząca m.in. do intensyfikacji efektu cieplarnianego. Obchodzony z inicjatywy ONZ Międzynarodowy Dzień Różnorodności Biologicznej (22 maja) to dobry moment, by zauważyć, że każdy z nas może przeciwdziałać negatywnym zmianom w światowym ekosystemie.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)