Dziś mamy 19 września 2020, sobota, imieniny obchodzą:

08 sierpnia 2020

Nie ustąpiła pierwszeństwa. Sprawczyni ukarana mandatem

fot. powierzone

fot. powierzone

Dzisiaj, dnia 8 sierpnia 2020 roku, około godz. 19.30 doszło do kolejnego zdarzenia drogowego. #Tym razem na nakielskiej obwodnicy.

- Z ustaleń policjantów, którzy przybyli na miejsce zdarzenia wynika, że kierująca pojazdem marki Opel Zafira, 35-letnia mieszkanka gminy Międzychód jadąc w kierunku Piły nie ustąpiła pierwszeństwa przejazdu podczas zmiany pasa ruchu, w wyniku czego doprowadziła do zdarzenia drogowego z manem - informuje mł. aspirant Zofia Wrzeszcz z KPP w Nakle.

Kierujący obu pojazdów byli trzeźwi. Nie wymagali hospitalizacji. Sprawczyni kolizji została ukarana mandatem.

Oceń artykuł: 7 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (4) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (5)

    john doe, w dniu 08-08-2020 23:08:12 napisał:

    jprd następna ameba za kierownica to już druga dziś

    odpowiedz

    • 0 (0)

    niki, w dniu 09-08-2020 20:04:21 napisał:

    Kiedyś był większy porządek. Większość sprawców na drogach oprócz ukarania mandatem była kierowana na badania psychotechniczne i dopiero po pozytywnym przejściu badań otrzymywali swoje prawka. Pozostali mniej kumaci musieli co jakiś czas (od roku do 5 lat) ponownie powtarzać badania, które nie były darmowe i nie znajdowały się w każdym mieście!

    odpowiedz

    • -1 (1)

    Wujek, w dniu 10-08-2020 06:44:24 napisał:

    To jest przez ten suwak . Ja tež nie wiem kiedy mogę zmienić bezpiecznie pas więc wolę nie ryzykowac i czekam aź wszyscy przejadą.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Budowa domu pod klucz
Prowadzenie kadr i płac dla firm
od 50PLN
Kasy fiskalne Datecs
1200PLN PROMOCJAPLN
Kasa fiskalna ONLINE FAREX PRO600
1349PLN PROMOCJAPLN
Szczotki do włosów tytanowe Termix
Krzesło młodzieżowe
Mikrodermabrazja
Kasa fiskalna ONLINE Datecs WP25
1299PLN PROMOCJAPLN
0

Jakie są najpopularniejsze imiona? Najnowsze zestawienie

Mamy zmianę na pozycji lidera, a dokładnie# liderki, wśród najpopularniejszych imion nadawanych dziewczynkom! W męskiej kategorii zmian brak. Sprawdźcie, jakie imiona – w pierwszym półroczu tego roku – rodzice nadawali swoim dzieciom najczęściej.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)