Dziś mamy 5 czerwca 2020, piątek, imieniny obchodzą:

03 grudnia 2018

Trudne warunki na drogach. Niebezpieczna kolizja dwóch samochodów

fot. MAG

fot. MAG

Dzisiaj, 3 grudnia po godzinie 7:00 doszło do kolizji na DK 10 w okolicy stacji benzynowej w # Trzeciewnicy.

 Przy słabej widoczności i śliskiej nawierzchni ciągnik siodłowy z naczepą marki MAN jadący z kierunku Bydgoszczy do Piły najechał na tył Renault Megane. W wyniku tego zdarzenia Renault doznał poważnych uszkodzeń.

Oceń artykuł: 7 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (11) Zgłoś naruszenie zasad

    • 4 (6)

    przejezdny, w dniu 03-12-2018 10:22:36 napisał:

    Widoczność na kilometr,było mokro, ale nie zamarznięte.Kierowca dużego auta nie zabrał uprawnień zimowych.

    odpowiedz

    • 1 (13)

    Jan , w dniu 03-12-2018 10:28:44 napisał:

    Włączą kierunkowskaz w ostatnim momencie ! Tu powinien być zakaz skrętu w lewo - na stacje CPN jadąc ze strony Bydgoszczy do Nakła...

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • -1 (11)

    El Polaco, w dniu 03-12-2018 11:07:08 napisał:

    Rodacy, tu potrzeba ronda!

    odpowiedz

    • 1 (9)

    Poszkodowany, w dniu 03-12-2018 11:24:30 napisał:

    Kierunekbył l wlonczony a ja stalem i czekalem zebym mogl wjechac na stacje bo znad przeciwnika jechały auta

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 4 (6)

    Karol, w dniu 03-12-2018 11:43:35 napisał:

    Prawda jest taka że dla poprawy bezpieczeństwa Specjaliści z zarządu dróg winni utworzyć zjazd na Orlen , zwłaszcza że jest taka możliwość. Faktycznie bezpieczniej jest omijać poszerzeniem drogi :((

    odpowiedz

    • 1 (3)

    df4, w dniu 03-12-2018 12:11:12 napisał:

    Brak doświadzenia.

    odpowiedz

    • 0 (2)

    dd, w dniu 03-12-2018 13:56:54 napisał:

    Po godz 6 a nie 7 redaktorku.

    odpowiedz

    • 0 (0)

    Emeryt, w dniu 04-12-2018 13:03:49 napisał:

    Brak ograniczenia prędkości na tym odcinku drogi .

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Strażnik, w dniu 04-12-2018 14:06:58 napisał:

    to potrzeba interwencji straży miejskiej

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Szafy przesuwne
Makijaż ślubny
Gabinet / jadalnia / pokój dzienny
Perfekcyjne wygładzenie zniszczonych włosów!
Meble kuchenne
Baterie
od 0,90PLN
Budowa stanu surowego
Opracowujemy Instrukcje bhp
od 50PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)