Dziś mamy 22 września 2020, wtorek, imieniny obchodzą:

26 czerwca 2020

Uroczyste zakończenie roku na przystani. Teraz czas na wakacje!

fot. MM

fot. MM

26 czerwca na nakielskiej przystani odbyło się zakończenie roku szkolnego Zespołu Szkół Żeglugi Śródlądowej.

Z uwagi na panującą pandemię, poszczególne klasy stawiają się na miejsce co godzinę. Zgromadzonych na przystani uczniów Technikum Żeglugi Śródlądowej powitał dyrektor Kazimierz Toczko, po czym wychowawcy klas wręczyli świadectwa swoim uczniom.

Oceń artykuł: 11 6

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (12) Zgłoś naruszenie zasad

    • -11 (15)

    nakielan, w dniu 26-06-2020 10:59:24 napisał:

    Banda idiotów w maskach długo ludzie jeszcze będą wierzyć w te bajeczki

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 6 (12)

    absolwent, w dniu 26-06-2020 11:03:02 napisał:

    po zdjęciach twierdzę że nic się nie zmieniło, nadal tylko profil żeglugowy jest uważany. :)

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 0 (6)

    mieszkaniec, w dniu 26-06-2020 11:16:17 napisał:

    Jeszcze tej szkoły nie zamknięto za palenie trawki

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 2 (2)

    spawacz , w dniu 26-06-2020 11:34:36 napisał:

    "Tu cie mam tu cie mam techno am...am.. techno "

    odpowiedz

    • 6 (6)

    Obserwator, w dniu 26-06-2020 13:21:08 napisał:

    Jak zwykle zdjęcia tylko klas żeglugowych a gdzie samochodówka i porty... Przykre dla uczniów tych klas !

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 2 (2)

    Przystan, w dniu 26-06-2020 23:56:27 napisał:

    Rzeczywiście nie ma tu ani portów, ani samochodówki a tym bardziej szkół branżowych. Przecież były robione zdjęcia... brak komentarza przykre

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Sypialnia Dąb Sonoma i wstawki w połyskującej bieli
Naczepa platforma
Fotoobrazy na płótnie
od 48,50PLN
Oczyszczanie twarzy
Prowadzenie akt osobowych
od 30PLN
Budowa domu pod klucz
Sprawdzanie świateł
Pomoc drogowa
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)