Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

07 listopada 2019

Volvo wylądowało w rowie. Mandat dla 56-latka

fot. MM

fot. MM

W czwartek, 7 listopada po godzinie 12:00 między # Sadkami a Radziczem doszło do zdarzenia drogowego.

Z ustaleń przybyłych na miejsce policjantów wynika, że kierujący volvo 56-letni mieszkaniec Radomia nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze, w skutek czego wjechał do rowu. 

-Mężczyzna był trzeźwy, nie odniósł obrażeń, a za spowodowane zdarzenie policjanci ukarali go mandatem. Ze względu na uszkodzenia pojazdu zatrzymano także dowód rejestracyjny auta - poinformowała mł. asp. Zofia Wrzeszcz z KPP w Nakle. 

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (13) Zgłoś naruszenie zasad

    • 3 (3)

    Jozin, w dniu 07-11-2019 14:24:05 napisał:

    Szkoda auta.

    odpowiedz

    • -1 (5)

    Mieszkanka , w dniu 07-11-2019 14:36:14 napisał:

    To jest w Radziczu, a nie między Sadkami, a Radziczem

    odpowiedz

    • 6 (6)

    Radziczanka, w dniu 07-11-2019 14:39:08 napisał:

    Nowa droga to myślą, że mogą jeździć ile się da. Powinni coś z tym zrobić, bo przyjdzie taki czas, że komuś innemu zrobią krzywdę.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 1 (3)

    obserwator, w dniu 07-11-2019 15:00:03 napisał:

    Chciał naśladować Kubicę!

    odpowiedz

    • 3 (3)

    naklo, w dniu 07-11-2019 16:59:50 napisał:

    na prostej drodze.....

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (1)
    • 5 (5)

    Wxer, w dniu 07-11-2019 17:28:26 napisał:

    No tak były dziury wolniej jeździli teraz droga po remoncie i efekty są

    odpowiedz

    • 2 (4)

    Żita, w dniu 07-11-2019 18:13:53 napisał:

    Te 2 karetki do tego zdarzenia jechały?

    odpowiedz

    • 0 (4)

    wnuczek, w dniu 07-11-2019 18:40:00 napisał:

    Oj dziadek, dziadek.

    odpowiedz

    • 1 (1)

    Zbowidowiec, w dniu 07-11-2019 20:32:54 napisał:

    Nie potrza wojny Sami się wybijemy

    odpowiedz

    • 0 (0)

    kkk, w dniu 07-11-2019 21:32:38 napisał:

    A jeszcze zimy nie ma.......

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Przeglądy gaśnic
od 50PLN
Kasa fiskalna ONLINE Datecs WP25
1299PLN PROMOCJAPLN
Skup i sprzedaż części
Spray do loków Joanna 300ml
14PLN
Odchudzanie
Torba na akcesoria fryzjerskie
82PLN
Pokój dzienny / jadalnia/ pokój młodzieżowy
Fotokubek klasyczny
19,90PLN
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)