Dziś mamy 6 czerwca 2020, sobota, imieniny obchodzą:

09 października 2019

Samochód wpadł w poślizg. Noga z gazu kierowcy

fot. OSP Sicienko

fot. OSP Sicienko

W dniu dzisiejszym o godzinie 7:39 w Sicienku zawyła syrena.

Od dyspozytora informacja o zdarzeniu drogowym w Trzemiętowie na drodze powiatowej. Samochód osobowy wpadł w poslizg i spadł ze skarpy na pole. Na miejscu działały dwie jednostki: OSP Sicienko oraz OSP Wojnowo.

W ostatnich dniach jest mokro, zdarzają się przymrozki, na drogach mogą pojawić się liście lub rozsypany tłuczeń jak w tym przypadku. Noga z gazu i dużo ostrożności!

materiał. OSP Sicienko

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (9) Zgłoś naruszenie zasad

    • -5 (9)

    kuczer, w dniu 09-10-2019 14:03:02 napisał:

    Specjalnie robią zdarzenia drogowe żeby wyciągnąć odszkodowania Polska bez komentarza. Po co ciężko pracować jak można na krzywy ryj otrzymać kasę.

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (2)
    • -1 (1)

    Kierowca, w dniu 09-10-2019 19:48:52 napisał:

    Może służby drogowe zainteresują się rozsypanymi kamyszkami na środku drogi , na odcinku Trzemietowo-Wojnowo codziennie można spotkać kogoś w rowie

    odpowiedz

    • 1 (1)

    nikuś, w dniu 09-10-2019 19:49:27 napisał:

    Diabeł się cieszy, jak człowiek się spieszy. Przekonał się o tym niejaki Szymon z Występu, którego pogrzeb odbędzie się w sobotę. Daj mu wieczne spoczywanie!

    odpowiedz

    • 0 (0)

    strażak, w dniu 10-10-2019 07:12:26 napisał:

    To auto jest starsze od węgla więc jak można czymś takim jezdzić bezpiecznie

    odpowiedz

    pokaż odpowiedzi (2)
    • 1 (1)

    lejdi, w dniu 10-10-2019 16:39:42 napisał:

    W tym sicienku to sama patologia mieszka.kurator,gops,mops,policja to standard

    odpowiedz

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Klasyka w nowym wydaniu w kolorze Orzech Koniakowym
Skup i sprzedaż części
Stół z blatem szklanym + krzesła
Kasa fiskalna ONLINE Datecs WP500
1399PLN PROMOCJAPLN
Nowoczesny styl
Zabiegi odmładzające
Sprawdzanie zadymienia i analiza spalin
Bon upominkowy
0

Nie kupisz już miału do celów grzewczych. Zmiany od 1 lipca 2020 r.

Od 1 lipca 2020 r. będzie obowiązywał zakaz sprzedaży miałów z węgla kamiennego dla #gospodarstw domowych oraz kotłów o mocy poniżej 1 MW. Do dyspozycji kupujących pozostaną jedynie droższe paliwa.

(czytaj więcej)
0

Światowy Dzień Środowiska. Ochrona zasobów wodnych to konieczność

Kwestia dostępności wody jest obecnie jednym z największych wyzwań #dotyczących zrównoważonego rozwoju. Nie tylko w odległych zakątkach świata, ale także w Polsce. Obchodzony 5 czerwca z inicjatywy Organizacji Narodów Zjednoczonych Światowy Dzień Środowiska to dobry moment, by zastanowić się, co każdy z nas może zrobić w kontekście ochrony tego życiodajnego zasobu.

(czytaj więcej)
0

Każdy może zostać szefem kuchni. Wystarczą produkty i pomysł

Czas spędzany w domu i utrudniony dostęp do niektórych produktów, mogą okazać się #źródłem ciekawych pomysłów. Okazuje się, że w na co dzień niedocenianych zasobach domowej spiżarni, drzemie niemały potencjał. O tym, jak własną kuchnię zamienić w prawdziwą fabrykę smakołyków rozmawiamy z Jakubem Kuroniem – szefem kuchni i ekspertem kulinarnym.

(czytaj więcej)
0

Zdrowe odżywianie podczas pracy zdalnej. Przepis na sałatkę w stylu toskańskim

Pomimo cyklicznego znoszenia obostrzeń wielu z nas wciąż pracuje w trybie #zdalnym. A to z kolei stanowi nie lada wyzwanie dla naszej codziennej diety. Inaczej bowiem komponujemy menu zabierane do firmy, inaczej podejść należy do planowania posiłków, pracując w domowym zaciszu. W obu jednak przypadkach kluczem jest zbilansowana dieta, zapewniająca siłę i energię na cały dzień intensywnej pracy.

(czytaj więcej)